İSTANBUL / ESENYURT - Akşemsettin Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Nis

Okul Terkini Önleme Eylem Planı Çalışmaları kapsamında Akşemsettin Özel Eğitim Uygulama Okulumuz olarak öğrencilerin okula devam etmesi yönünde eş zamanlı olarak velilerimize aile ziyareti yapıldı.

Okul Müdürümüz Şaban GÜMÜŞ emeklerinden dolay Akşemsettin Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmenlerine ve Velilere teşekkürlerini dile getirdi.

Nis

Bugün 23 Nisan'ı kutladık Çocuklarımız, geleceğin mimarlarıdır. Onların yüzlerindeki gülümseme, ülkemizin aydınlık yarınlarını müjdelemektedir. Onların yetişmesinde emeği geçen herkesi saygıyla anıyoruz. Geleceğe güvenle bakabilmemiz için çocuklarımızın her zaman yanında olacağız. Nice bayramlara!

OKULUMUZDA 2 NİSAN OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ KUTLAMASI YAPILDI

18  Mart Çanakkale Zaferi

DEPREM TATBİKATI

OKUL MÜDÜRÜMÜZ ŞABAN GÜMÜŞ' ÜN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI